Sponsoractie Dorpsentree

 
 

Begin november organiseerde Hart voor Muiderberg samen met Groen Muiderberg een Sponsoractie Dorpsentree. Het doel: geld inzamelen voor de rechtszaak tegen de gemeente Muiden. Het was een geweldig succes: binnen 2 weken zijn er ruim 480 linten verkocht! Op zaterdag 16 november was de feestelijke onthulling op het Wilgenpad. Er waren tientallen belangstellenden op afgekomen.


Naast de linten hadden wij een bijzondere verrassing voor de bewoners van Muiderberg: 8 lokale kunstenaars hadden een kunstwerk gemaakt in en rond de bomen aan het begin van het Wilgenpad. Gehaakte harten, vlaggen, bladeren... Kijkt u maar inde fotogalerij!


In de dagen na 16 november was het druk op het Wilgenpad. Honderden dorpsgenoten zijn naar de linten en de kunst komen kijken. De respons op onze actie was bijzonder positief, zowel voor- als tegenstanders van een sportveld in het weiland waren blij met de vrolijke linten en de prachtige kunstwerken. Helaas is op de avond van 19 november alles wat op het Wilgenpad hing vernield. Er is ook een boom omgetrapt. Op 20 november hebben wij de resten opgeruimd.


 

Linten aan het Wilgenpad