HART VOOR MUIDERBERG

 
 


Veel mensen in Muiderberg houden van ons dorp vanwege de mooie plekjes: het strand, de Brink, de bossen... Hart voor Muiderberg maakt zich sterk voor het behoud van ons dorpsaanzicht, de sfeer en onze bijzondere natuur.


Wat speelt er nu?

De gemeenteraad van Muiden heeft besloten over de locatie van het tweede hockeyveld. Wij willen best een tweede veld, maar niet op de nu gekozen plek: het weiland naast het Kocherbos – pal naast de ingang van ons dorp. Daarom hebben we flink actie gevoerd en staan we nu voor de rechter. In de eerste helft van 2015 mag het veld niet aangelegd worden - maar er volgt een nieuwe procedure nog een zitting bij de Raad van State. Om de kosten te dekken organiseerden we een Sponsoractie Dorpsentree.


Hoe gaat het verder?

Inmiddels staat Hart voor Muiderberg samen met Groen Muiderberg en aanwonenden voor de rechter. Het is een drukke tijd! U leest erover op deze site, onder het kopje ‘nieuws’.


Donaties zijn welkom!

Hart voor Muiderberg is een groep van dorpsbewoners, die zich inzetten voor het beheer en behoud van onze prachtige leefomgeving. Wilt u ons helpen? Met een kleine financiële donatie kunnen we al veel bereiken!


Rekeningnummer NL35 RABO 0117831824

ten name van Stichting Hart voor Muiderberg

Wat is Hart voor Muiderberg?

op Facebook

Hart voor Muiderberg


op TWITTER

@hartmuiderberg

Praat mee!

vraag het ons

Heeft u een vraag?

Stuur een mail aan info@hartvoormuiderberg.nl

HELP ons!

Heeft u mooie foto’s van Muiderberg? Wij plaatsen ze graag op deze site!

info@hartvoormuiderberg.nl

Nieuw: Onze Ondernemers.


Bij Actie zie u de foto’s van de linten actie!